1. Punane

Kui värvid oma küüsi kõige tihemini punaseks, ütleb see sinu kohta, et oled kirglik inimene. See võib tähendada ka seda, et oled emotsionaalne ja veidi agressiivne. Punane on julge värv, mis näitab, et oled enesekindel ja tihtipeale domineeriv. Punaste küünte omanik ei karda glamuurne olla ja sageli ei saa inimesed temalt silmi ära!

2. Roosa

Roosad küüned näitavad, et oled naiselik, hea südamega ja lõbusa ellusuhtumisega. Sind ei huvita sotsiaalsed normid. Kui kannad heleroosat küünelakki, oled tõenäoliselt väga ambitsioonikas ja karjäärile keskendunud.

3. Oranž

Julge ja impulsiivne on põhilised omadused, mis oranžide küünte kandja kohta käivad. See värv on täis soojust ja energiat ja seda seostatakse entusiasmi ja loomingulisusega. Sind ei huvita, mis teised sinust arvavad ja kindlapeale oskad sa elust rõõmu tunda!

4. Lilla

Kui sulle meeldivad lillat värvi küüned, oled sa tõenäoliselt hea kujutlusvõimega ja loomingulisemat sorti inimene. Lilla sümboliseerib ka iseseisvust ja enesekindlust. Kui värvid oma küüsi sageli lillaks, oled sensuaalne ja mõjud teistele müstilisena.

5. Sinine

Sinist seostatakse rahuga, kuid kui räägime sinisest küünelakist, on jutt hoopis teine. Erksinine küünelakk näitab, et oled lõbus ja põnev. Oled avatud uutele asjadele, oled sõbralik ja nooruslik.

6. Must

Mustad küüned võivad märku anda, et oled mässaja, kuid mitte ainult. Musta laki eelistajad on loomingulised, iseseisvad ja nad mõtlevad tihti kastist väljapoole. Inimesed võtavad sind tõsiselt, oled veidi hulljulge. Kõik ei kanna musta küünelakki välja!

7. Neoonvärvid

Neoonvärvi lakitud küüned küsivad tähelepanu ja selliste küünte omanik ei karda seda absoluutselt! Oled kartmatu, energiline ja koosviibimistel tõeline staar. Sulle meeldib rambivalguses olla ja ka võhivõõrastega vestlusi alustada.

8. Nahavärv

Kui eelistad nahavärvi küünelakki, võid paista inimestele tavaline ja sa ei paista eriti silma. Sellele vaatamata oled stiilne, otsekohene ja enesekindel.

Millist värvi on sinu küüned?

Allikas: Brightside

Jaga
Kommentaarid