1. Kibestunud naine

Kui naine tunneb kogu meessoo vastu viha, siis on tal selja taga õnnetu armastus. Üldiselt on see normaalne, eriti juhul, kui tegemist on lahkuminekuga, mis jättis sügava jälje. Sellise naisega koos elades on alati oht, et iga kriisi puhul minevik taaselustub tema jaoks ja ta ei suuda jääda subjektiivseks. Seega peab järgmine mees alati kannatama eelmise suhte võrdlusi. Selline suhe ei too head.

2. Egoistlik naine

Mitte keegi ei taha teha tegemist egoistiga, kes mõtleb ainult iseendale. Kui sa tahad õnnelik olla oma elukaaslasega, siis hoia end sellistest naistest eemale.

3. Materialistlik naine

Liiga materialistlik naine pole kunagi rahul. Sellist tüüpi naine ei lakka tahtmast endale kõike, tema kinnisideed hävitavad lõpuks suhte ja takistavad teil normaalselt elada. Lisaks sellele võib ta su pankrotti ajada.

4. Flirtija

Mõned naised on sündinud võrgutajad, nad tahavad kõikidele meestele muljet avaldada. Sellise naisega on raske tõsist ja püsivad suhet arendada.

5. Suur pidutseja

Aeg-ajalt võib ikka pidutseda ja selles pole midagi halba, eriti peale pikka ja väsitavad nädalat. Aga naine, kes pidevalt pidutseda tahab, pole just õige naine, kelle kõrval oma elu veeta ja kellega pere luua.

6. Kapriisitar

Naine, kes on kasvanud tingimustes, kus ta on alati saanud oma tahtmise, ei ole ilmselt õige naine sinu jaoks. Raske ja isegi võimatu on rahuldada sellise inimese soove. Suhte edu sõltub mõlemapoolsetest pingutustest.

7. Emotsionaalselt sõltuvuses olev naine

Naised muidugi vajavad tähelepanu, aga kui see peaks muutuma kinnisideeks, siis muudab see suhte raskeks. Ekspertide järgi on tegemist isiksusehäiret põdeva inimesega. Vali parem naine, kes suudab tagada emotsionaalse tasakaalu.

8. Klatšimoor

Kui su naine pidevalt teiste eludega tegeleb ja teisi kritiseerib, siis oled sa vale valiku teinud.

9. Vulgaarne naine

Ebaviisakas ja vulgaarne inimene ei meeldi kellelegi, mõtle enne kaks korda, kui sa sellise inimese endale naiseks võtad.

Allikas: Kodused Lood