Kuna nädal lõppeb munadepühaga, tasub end aegsasti selle suunas meelestada. Jah, sul võivad juba olla kodus olemas munad ja nende värvimiseks vajalikud vahendid ning ehk ka lastele pisikesed üllatused, mida aiast või toast otsida, aga hetkel mõtleme meelestamist väikese rollimängu suunas.

Selle nädala võtmesõnaks on ulaka pühadejänku sekspoos. Et asja eriti ilmestada, tasub endale pähe sättida kelmikad jänesekõrvad ja miks mitte joonistada endale ette kelmikad vurrukesed? Võid paluda ka kallimal loominguliselt läheneda — tal lähevad kindlasti mõtted ulakaks, kui sa talle meelalt sosistad, et võiksite selle nädalaste pühade puhul paarituda nagu jänesed…

Pühadejänku poos on sarnane koerapoosile, aga väikese nõksuga. Nimelt ei ole mees püstises asendis ja naine ei ole sirgelt neljakäpukil, vaid naine on kõverdatud põlvedega neljakäpukil, kannikad veidi tahapoole suunatud ning mees peab sisenemiseks samuti põlvitama. Mugavuse mõttes on hea, kui valite seksikaks seikluseks voodi, siis ei saa kummagi põlved haiget.

Kui tavaline koerapoos ei olnud just sinu lemmik, siis äkki annab väike asendimuutus sulle uue võimaluse naudinguteks. Kas oled juba valmis kallimaga voodis jäneste kombel hullama?

Allikas: The Sun

Jaga
Kommentaarid