1. Väsinud riidepuud
Kui riidepuud on kõveraks paendunud või koguni katki, siis viska need kohe ära. Katkine riidepuu võib sinu riideid kahjustada — näiteks tõmmata kanga kantki või jätta sobimatud voldid.

2. „Aga ta on mulle ju armas!”

Kui su riidekapis seisab mõni ese, mis on kulunud, määrdunud või lausa juba auguliseks kantud, on aeg sellest lahti lasta. Tõenäoliselt ei julgeks sa seda ju enam kanda?

3. Väikesed ehtekarbid
Iga ehtefänn teab, et uue paari kõrvarõngastega lisandub buduaarilauakesele ka ehtekarbike, mida ära ei visata. Kuid miks? Isegi kui sa mõtled, et seal on hea ehteid hoida, siis tegelikult leiavad need siiski oma koha märksa väärtuslikumas ehtekarbis.

Seega, kui viskaksid kohe ära kõik need papist karbikesed, saaksid oluliselt ruumi juurde.

4. Jalanõude karbid

Nii nagu ehetega, tulevad ka jalanõudega kaasa karbid, mis üldjuhul jäävad seina äärde või voodi alla tolmu koguma. Parem viska need ära ja soeta spetsiaalsed jalatsite hoiustamiseks mõeldud karbid või isegi kapp.

5. Kingad, mis teevad põrguvalu
Jah, isegi kui need maksid pool sinu kuupalka ja on sulle väga armsad, siis tee oma garderoobile teene ja müü need maha või anneta ära. Tõenäoliselt sa ei kanna neid enam ise ju kunagi!

5. Üksikud esemed
Üksikud sokid, kõrvarõngad- isegi kui sa loodad leida üles nende paarilise, siis tea, et tõenäoliselt seda ei juhtu. Seega, viska üksikuks jäänud esemed minema.

6. Katkised ehted
Kivid ja pärlid, mis on kusagilt ära kukkunud või kaelakett, mille lülid on pooleks murdunud- nende asjadega pole sul enam midagi teha. Loobu prahist oma ehtelaekas!

allikas: allwomanstalk.com