Menstruatsiooniga kaasnevad sageli tülikad sümptomid nagu näiteks kõhukrambid, peavalu ja tujukõikumine. Sellele kõigele saab aga leevendust tuua masturbeerimine, selgus uuringus, mille viis läbi sekslelude firma Womanizer.

Masturbeerimisel on mitmeid positiivseid efekte: see leevendab stressi, parandab unekvaliteeti, vähendab valu ja aitab tujukõikumiste vastu.

Kuus kuud kestnud uuringust selgus, et 70% osalejatest aitas masturbeerimine valu leevendada ja 90% soovitas teistelgi päevade ajal eneserahuldamist proovida.

Kuidas sellega alustada, kui see tundub sulle vastumeelne?

Kui tunned end sel perioodil ebaseksikana, võib erutusele kaasa aidata erootiline raamat või film. Kui sulle tundub idee end päevade ajal sealt alt puudutada, võta appi kergesti puhastatav seksmänguasi. Eriti hästi sobivad selleks ajaks lelud, mis stimuleerivad kliitorit ja kindlasti võiks käepärast olla libesti. Menstruatsiooni ajal masturbeerimine aitab sul oma keha paremini tundma õppida, sel ajal on sinu suguelundid ja rinnad tundlikumad, tänu millele võid kogeda enneolematut naudingut. Kui kardad, et voodilinad saavad veriseks, kata voodi rätikuga.

Igal juhul tasub proovida, et sellesse tülikasse aega midagigi positiivset tuua!