JÄÄR

Sa lausa pakatad energiast ja oled õnnelik. Sul tekib tahtmine võtta käsile palju uusi ja põnevaid projekte — lase käia, tähed soosivad su ettevõtmist ja suurejoonelisust. Ära karda ebaõnnestuda, kui miski ei lähe plaanipäraselt, on see suures pildis väga oluline õppetund. Võid avastada, et ka rahaasjad sujuvad aprillikuus sinu jaoks ootamatult hästi.

SÕNN

Astud lõpuks väga oma mugavustsoonist ja leiad endas jõudu särada. See ei jää märkamata ka teistel inimestel. Sinu produktiivsus kasvab mühinal ja nagu Jääral, on ka Sinul hetkel sobiv aeg hakata tegelema uute projektidega. Võta vastu uued väljakutsed, sest kes teab, ehk ootab sinu kallis armastatu teisel pool suletud väravaid…

SKORPION

Sel kuul saavad sinu sotsiaalsed suhted sisse uue hoo, ära unusta, et kallid sõbrad on vaid telefonikõne kaugusel. Uuri, kuidas neil läheb. Sul tasub praegu pöörata tähelepanu oma armastatule, kui sa piisavalt pingutad, soovib tema sulle samaga vastata ja ununenud kirg võib kergesti süttida. Armuelu saab aprillikuus sinu jaoks uue tähenduse. Aga ära unusta iseennast selles tundepuhangus ära, enda eest hoolitsemine on jätkuvalt väga oluline.

Allikas: elite daily