Abieluväliste suhete tutvumissait Victoria Milan viis läbi uuringu, milles selgub, et tavaliselt petavad abielunaised oma mehi 37aasta vanuselt.

See tuli mõnede inimeste jaoks suure üllatusena, sest pigem võiks arvata, et kahekümnendates naised kaaluvad oma abikaasa petmist, sest sellises vanuses on veel nii mõnelgi sarved maha jooksmata.

Kuid naised hakkavad mõtlema petmise peale umbes seitse aastat peale abiellumist, sest uuringu kohaselt abiellub keskmine naine 29aastaselt. See on muidugi riigiti erinev.

Tutvumissaidi looja Sigurd Vedali arvates hakkavad abielunaised selles vanuses petma kindlatel põhjustel, näiteks ei anna abikaasa naisele enam piisavalt tähelepanu või säde nende pikast kooselust on hakanud kaduma.

"Ükskõik, mis see põhjus ka ei oleks, petmine aitab abielunaistel uuesti ennast ja oma seksuaalsust leida ning ehkki arvatakse, et pigem on mehed need füüsilised olendid, vajavad ka naised füüsiliselt erutavat kontakti. See on miski, mida vajavad kõik inimesed," räägib Vedal.

Küll aga tasub enne sügavalt järele mõelda, kas kõrvalepõige abielust on seda ikka väärt või ehk on võimalus koduseinte vahel kallimaga asju parandada.

Allikas: YourTango