Viimases „Eesti eso” saates käis külas Alisa Verde, kes on suuremale üldsusele tuntud kui Nõid Alisa. Ta on äärmiselt avameelne inimene ning ei häbene millestki ausalt rääkida. Suureski tänu oma siirale iseloomule ta enda hinnangul tuntud saate ka võitis – inimestele meeldivad lihtsalt ausad ja otsekohesed inimesed.

Alisa räägib avameelselt, et tollal oli ta tõepoolest viinanina ning ka nõiasaate katsetele sai mindud rohkem nalja pärast ja purjus peaga. Mida rohkem saade edasi arenes, seda rohkem avastas Alisa ka enda intuitsiooni.

Praeguseks on naine alkoholiprobleemidest ammu üle saanud ning aitab seda teha teistelgi – Alisa pakub nõustamist sõltlastele ja nagu ta ise ütleb eriti rasketele juhtumitele.

Tänasel päeval on Alisa Verde rohkem kirjanik ja kunstnik kui nõid. Ta on praeguseks välja andnud kaks raamatut ja tegeleb regulaarselt maalimisega, keskendudes realismile. Paljud tunnevad naist nüüd tema loometöö, mitte nõiasaates saavutatud kuulsuse tõttu.

Lisaks tuleb saates juttu sellest, kuidas Alisa lasteaeda minnes pidi üle laiba astuma, kuidas ta endalt üritas elu võtta, kuidas teda tappa üritati, kust ammutab ta oma võimed, kuidas suhtub ta teistesse Eesti nõidadesse ja paljust muust.

Kuula saatest lähemalt!

1x
00:00

Saatejuht: Taavet Kase

Tagasiside: eso@delfi.ee