1. Kannatlikkus

See on kõige tähtsam. Kui su partner sind hulluks ajab, on väga raske rahulikuks jääda, aga kui tegemist on pisiasjaga ja sa ei soovi oma kaaslasega erinevaid teid sammuma hakata, proovi ära kannatada! Meil kõigil on kiiksud, mis teistele meeltmööda ei pruugi olla!

2. Teiste inimeste kaasamine

Ärge tehke seda! Petmised, nõuandjad ja lihtsalt sekkujad tuleb elimineerida, sest need on täielikud suhtetapjad. Kuulake oma partnerit ja iseennast, väljastpoolt tulevad arvamused ei tohiks teid kõigutada.

3. Hoolivus

Kui näitad välja, et hoolid oma partnerist, on teie suhe kordades edukam. Hoolivuse näitamine võib pikapeale ununeda ja see võib teises inimeses tekitada kehva tunde. Vaata, et annaksid iga päev märku, kui oluline su kaaslane sulle on!

4. Austus

Oluline element. Ilma vastastikuse austuseta pole suhtel mingit mõtet! Olete kaks võrdset poolt ja mõlema arvamus on oluline. Eriarvamustes kompromissile jõudmine muudab teie suhet vaid tugevamaks.

5. Usaldus

Usaldus on äärmiselt tähtis ja kui seda usaldust lõhkuda, pole suhe enam kunagi endine. Kui sul raske teist poolt usaldada, peaksid süüvima sügavamale ja aru saama, mis seda põhjustada võib.

6. Koos ajaveetmine

Kvaliteetaeg ja ühiste mälestuste loomine muudab teie omavahelist sidet veelgi tugevamaks. Võtke päriselt teineteisele aega. Samas ruumis koos olemine pole koos ajaveetmine.

7. Ära anna alla

Kõike saab parandada! Kui mõlemad pooled on valmis suhte päästmise nimel midagi ohverdama või muutma, on kõik võimalik ja lahkuminek välditav.