Selle jaoks läheb sul vaja tühja või katkist huulepulka, mida sa enam ei kasuta ning sa pead lihtsalt huulepulga torust välja võtma.

Puhasta hoolikalt huulepulga toru seebiveega. Seejärel täida tühi huulepulga toorik veega ning pane kork peale. Pane veega täidetud huulepulga toorik seejärel paariks tunniks sügavkülma. Ja paari tunni pärast on sul olemas vahend, mis aitab kerge vaevaga lahti saada tumedatest silmaalustest ja vähendab silmade turset. Jäätunud pulk on ideaalne vahend, millega tupsutada silmade ümbrust ning mis muudab silmaalused hetkega ilusamaks. Vee asemel võid sa kasutad ka rohelist teed, kurgivett või aloe vera geeli.

Külm teeb head

Kõik kosmeetikud soovitavad kasutada naha värskendamiseks ja noorendamiseks külmateraapiat. Külm ahendab veresooni ja aitab väljutada liigset vedelikku. Lisaks sellele on jäämassaaži tegemine hea ka lümfidele.

Ideaalne on kanda nahale enne seerumit ning seejärel masseerida õrnalt jääkuubikuga. Selle tulemusena ahenevad veresooned ja see aitab seerumil paremini naha sisse imenduda.

Allikas: Kodused Lood

Jaga
Kommentaarid