1. Te tülitsete liiga tihti

Sul on tunne, et te ei leia enam ühist keelt. Vaidlustest ja tülidest on saanud igapäevane elu osa.

2. Või te ei viitsi isegi enam tülitseda

Sa lihtsalt ei kannata teda enam välja ja ei hakka talle isegi ütlema, mis sulle tema juures ei meeldi. Suhe on sind täiesti ära väsitanud.

3. Su kaaslase naljad ei aja sind enam naerma

Sa tunned temaga koos olles igavust. Sa isegi ei mäleta enam, millal sa viimati temaga koos ennast hästi tundsid.

4. Sa tahad rohkem üksi olla

Sa tahaksid suhtepausi teha, minna paariks päevaks minema, olla temast eemal. Mitte selleks, et teie suhet paremaks muuta, vaid sa tahad temast eemale saada.

5. Sa tahaksid taas üksi olla

Sa oled hakanud üha rohkem mõtlema teistele, ilusatele töökaaslastele, lahedale naabimehele, kelle naljad sulle meeldivad jne. Kui sa mõtled kogu aeg kellelegi teisele, siis tead sa juba ise ka, millega sinu praegune suhe lõppeb.

6. Teil pole kunagi teineteise jaoks vaba aega

Sa pakud talle välja võimaluse kuskile minna, aga tal pole aega? Ja sina ise väldid teda ja oled temaga koos nii vähe kui võimalik, eelistades olla oma sõpradega.

7. Teie vahel pole enam intiimseid suhteid

Ta ei hoia sul enam tänaval käies käest kinni, ta ei suudle sind hommikul... Sa isegi ei vaata talle otsa temast möödudes. Te ei suhtle enam omavahel. Te eemaldute teineteisest vähehaaval.

8. Sa ei kutsu teda enam endaga välja

Sa ei kutsu teda enam oma sõprade juurde. Sa ei kutsu teda enam oma vanemate sünnipäevale. Sa veedad rohkem aega oma lähedastega kui temaga.

9. Sa ei näe oma tulevikku temaga

Sa ei taha temaga lapsi saada. Sa ei taha temaga abielluda. Sa ei plaani temaga koos maja ostu, koera võtmist ega reisima minekut. Kõik need märgid viitavad sellele, et teie suhe on läbi saamas.

10. Teil on erinevad soovid

Me ei räägi siin köögimööbli värvist, vaid palju tõsisematest teemadest nagu laste saamine, kolimine jne.

11. Sa ei igatse tema järele

Kui sa saad aru, et peale kolmenädalast puhkust sa ei igatse oma kaaslase järele, siis on teie suhe läbi saanud. Pikem eemalolek kaaslasest on hea näitaja, mis paljastab sinu tõelised tunded. Kui sa tema järele ei igatse, siis on teie suhe läbi saamas.

12. Tema kohalolek mõjub sulle kurnavalt

Sa oled temast vaimselt ja füüsiliselt väsinud. Tema sammude kuulmine ärritab sind, tema söömisviis väsitab sind. See kõik näitab, millised on sinu tunded tema vastu. Kõik, mida ta teeb, mõjub sulle ärritavalt ja vihastab sind, ilma et sa oskaksid seda endale selgitada. Ja mis kõige hullem, see ainult süveneb ajaga.

13. Te ei toeta enam teineteist

Sa ei tunne nagu ta hooliks selles, kui sa end halvasti tunned. Ja te ei tähista enam midagi koos, ei sünnipäevi ega palgatõusu. Teie vahel ei ole enam hingelist sidet.

14. Te pole enam vahekorras

Intiimsed vahekorrad on iga normaalse suhte osad. Kui sa ei taha enam, et ta sind puudutaks, siis on su libiido kadunud kuhugi mujale koos kellegi teisega. Ja see viitab teie suhte lõpule.

15. Sa loodad, et ta muutub

Sa oled oma kaaslasega rääkinud ja ta on sulle öelnud, et ta muudab ennast. Nüüd on sellest möödas kuu aega, pool aastat või aasta, aga mingeid muutusi pole ikka näha. Ära oota imesid, ta ei muuda ennast.

Allikas: Kodused Lood