Proovige täna või mõnel teisel ajal pardikese sekspoosi, sest mis muu võiks prääksuvat kaaslast maha rahustada? See poos on esiteks armsa nimega ja hiljem sõbrannadele kirevast õhtust rääkides vajub kindlasti nii mõnegi suu ammuli, kui sa neile uhkelt teatad, et mängiste kallimaga terve õhtu parte.

Kuidas seda poosi teha?

Mees heidab sirgelt selili maha ja et ebamugav ei hakkaks, võiks ta pea alla panna padja. Naine ronib mehele ettevaatlikult peale, siseneb vaikselt ja sätib ennast siis rätsepistesse. See poos võimaldab naisele haarata täielikku kontrolli ja kui teie suhtes ongi meespool pigem see, kes viimasel ajal prääksunud on, on hea talle vahepeal näidata, et ka sinu käes võib võim olla.

Niimoodi rätsepistes olles ja kätega vastu meest toetades saab naine lisaks üles-alla liigutamisele liigutada ennast ka vasakule ja paremale. Võid avastada uusi mõnukohti. Jah, see poos on veidi keerulisem klassikalisest kauboitüdrukust, aga sellepärast tasukski seda kindluse mõttes teha põrandal.

Ja miks just part? Sest kui hästi ette kujutada, siis selline nunnu istumine ja õõtsumine meenutab ju küll veidi seda armsat linnukest.

Allikas: The Sun