Armastad maagiaga seonduvat

Sinu kodus leiduvad kristallid, kaardid, viirukid, küünlad ja loomulikult palju maagiaga seotud kirjandust. Kui sulle see huvi ei pakuks, ei ümbritseks sa end nende asjadega.

Märkad mustreid

Kas on juhtunud nii, et kui satud päeva jooksul kella vaatama just siis kui sellel on korduvad numbrid nagu 11.11 või 19.19, või leiad maast linnusule, siis tead, et see ei ole juhus, vaid see on spetsiaalselt sulle saadetud märk kõrgemalt poolt!

Telepaatia tajumine

Mõtled oma sõbrale, kes samal hetkel sulle helistab? Või tuttavale, kellega mõne aja pärast tänaval kokku juhtud? Kui sellised kokksuattumusi juhtub sageli on sul keskmisest tugevam taju.

Sa pead loomi oma sõpradeks

Maagilistel inimestel on loomadega eriline side- näiteks võivad nad metsas öökulli kohates teda tervitada: „Hei, sõber!”. Sa armastavad loomi keskmisest rohkem ja pead neid oma sõpradeks.

Saad aru kui keegi valetab

Sa oskad lugeda kehakeelt paremini kui teised ja isegi siis kui valetaja ise end sellega ei reeda, aimad sa, et see, mis ta räägib ei ole tõsi.

Tugev värvitaju

Sa tead täpselt, mis värvi riided sind ja sinu olemust mingil päeval toetavad. Ühel päeval võid sa kanda rõõmuga kollast, teisel, riietuda üleni musta. Värvid on sinu abistajaks ja toetajaks.

Eelistad üksindust

Kui on valida kas minna sõpradega kontserdile või üksinda rabamatkale, valid sa viimase.
Seltskonnad väsitavad sind ja sa naudid pigem üksi olemist.

Sulle meeldib paljajalu käia

....sest nii oled sa kõige paremini maaga kontaktis ja tajud teisi energiaid!

allikas: llewellyn.com