"Minu mees töötas riigist väljas. Üks kord, kui ta tagasi tuli, käitus ta superimelikult. Ta pidi kodus olema kaks nädalat, aga oli ainult ühe ja kui oli lahkunud, saatis mulle sõnumi, kus oli kirjas, et ta ei taha minuga terve nädala rääkida ja et ta ei vasta mu telefonikõnedele, sest soovib kindlaks teha, kas see abielu on see, mida ta päriselt tahab. Meil oli muuseas toona 1-aastane laps. Ta kadus täielikult, ma isegi üritasin tema krediitkaardi kasutusajalugu vaadata, aga parool oli muudetud. Helistasin kaardi taga olevale numbrile ja kuna ma olin kasutajana märgitud, ütlesid nad mulle viimased tehingud, mis olid tehtud hostelites, baarides ja restoranides.. Saatsin talle sõnumi ja andsin talle teada, et tean mida ta teeb. Ta vastas, et kui tuleb tagasi, siis otsustab, kas jääme kokku. Seepeale ütlesin, et nii see küll ei käi, me lahutame."

Seda videot vaadati üle 2,3 miljoni korra ja kommentaarides jagasid TikToki kasutajad omi kogemusi:

1. "Minu mees hakkas superhilja pärast tööd koju tulema ja mu kõnesid ignoreerima. Viis kuud hiljem tuli ta koju ja ta kaelal oli jälg. Ütlesin talle head aega!"

2. "18 ja pool aastat abielu ja ma võtsin esimest korda ta telefoni kätte, et nuhkida. Kõik oli seal kirjas..."

3. "Sain sellest teada siis, kui mu tütar tuli mu endise abikaasa pulmast tema uue naisega koju. Ta oli abieluvandes öelnud, millal nad käima hakkasid."

4. "Teine naine jättis talle häälsõnumi, kus ütles, et 'sa pole meid kuu aega vaatamas käinud'. Tal oli kellegi teisega laps, ma ei teadnud seda kuni tolle hetkeni."

5. "Minu endisel mehel oli teine Facebooki messenger peidetud võltskalkulaatori rakenduse alla."

6. "Kui mu eks üledoosi suri, rääkis ta pere kõigist afääridest, mis tal nende 20 aasta jooksul olnud olid."

7. "Ma leidsin oma mehe koos teise naisega meie abieluvoodist. Olin siis 36 nädalat rase."

8. "Ta hakkas oma telefoni laua peale panema nii, et ekraan jäi vastu lauda. Väiksed asjad.."

9. "Mu mees hakkas unes rääkima. Jutt oli seksist ja kõlas teise naise nimi."