Seks vannis

Vann on ülimalt sensuaalne koht. Seal süüdatakse küünlad, vannivette lisatakse mõni tilk eeterlikku õli, lõõgastutakse ja kuulatakse rahustavat muusikat. Lisa aga sellesse valemisse ka oma partner ja nautige koos. Vannis seksimine võib keeruline olla, aga see on ekstreemselt põnev! Vannis võid proovida koerapoosi või lihtsalt partneri peal ratsutada!

Seks laual

Laual seksimine võib olla väga vahva viis, kuidas intiimelule särtsu lisada. Kui laud tundub liiga kõva, kasuta patju ja tekke. Laud on täpselt sobival kõrgusel, et proovida püstiseksi!

Seks diivaniil

Kui vannis seksimine hirmutab ja söögilaud ka ei sobi, siis proovi vana head diivanit! Diivanil seksimine on sama hea nagu voodis ja erinevaid poose on lihtne katsetada. Kui aga pigem seksite voodis, võib diivan täitsa põnevaks kohaks osutuda.

Seks trepil

Midagi edasijõudnutele! Alusta trepi alumistelt astetelt. Kui peaksite tasakaalu kaotama, on põrand kohe lähedal. Lisaks tavalistele poosidele ärge unustage ka oraalseksi!

Seks köögis

Kui elad kommuunis või sulle on vastumeelne seksida pinnal, kus valmistatakse toitu, siis tõenäoliselt pole see variant sinu jaoks. Kui oled köögi tasapinnal selili, on see tõenõoliselt ideaalne kõrgus selleks, et partner saaks sinusse siseneda!

Allikas: Redonline.co.uk