Kui suurem osa naistest on mustade juustega ainult koduseinte vahel, väidab üks naine TikTokis, et tema peseb juukseid vaid kord nädalas ja jagas saladust, kuidas hoida juuksed säravad ja näiliselt puhtana ka teistega.

TikToki kasutaja @annatocks jagas oma iganädalast rutiini: "Ma pesen juukseid kord nädalas. Siin videos on mu juuksed seitse päeva pesemata ja ootavad pesu."

Ta alustab nädalat oma peanaha "ärritamisega", ta teeb seda juukseharjaga. "See on ideaalne aeg, et välja kammida kõik surnud naharakud. See läheb torust alla, keegi ei saa teada. See aitab ka kuivšampooni jäägid peanahalt ära saada. Jätka senikaua, kuni tunned, et peanahal on kõditavalt valus."

Sellele järgneb juukseid puhastav loputus. Selleks tuleb segada kokku järgmised koostisosad: soe vesi, teelusikatäis söögisoodat ja paar törtsu õunaäädikat. Naine hoiatab, et neid kokku segades hakkab segu vahutama ja soovitab seda toimingut läbi viia kraanikausi kohal. Kui lähed duši alla, soovitab Anna teha asju sellises järjekorras: tee juuksed märjaks, loputa ülatoodud seguga, seejärel loputa veega, šampoonita, šampoonite üks kord veel ja seejärel kanna juustele palsam. Ta soovitab juukseotstele panna midagi "head", et need ära ei kuivaks.

Kuivata rätikuga juuksed, föönita ainult juuksjuuri ja lase ülejäänud peal õhu käes kuivada. Siis jääb vaid ainult lokid teha ja oledki uueks nädalaks valmis.

Allikas: The Sun