Vähk

Esimene mõte on, et Vähid on ju niivõrd armastavad ja emotsionaalsed. Just täpselt nende emotsioonid ongi need, mis neid külmaks muudavad. Kui keegi on neid solvanud või piiri ületanud, võivad nad käituda nii nagu inimest poleks nende jaoks enam olemaski. Nad peavad vimma, ei andesta ja jälgivad kullipilguga, et nende vaenlane saaks oma teenitud karistuse.

Kaljukits

Kaljukitsed ei taha oma emotsioone väljendada ja seepärast tunduvad nad ükskõiksed ja külmad. Nad tahavad paista tugevatena, loogilistena ja praktilistena, isegi siis, kui see peaks teisele poolele haiget tegema või ebamugavust põhjustama. Kontroll peab olema nende käes

Veevalaja

Sarnaselt Kaljukitsedele ei väljenda Veevalajad oma emotsioone ja neile ei meeldi ka, kui teised inimesed seda teevad. Neile ei meeldi kellegi teise probleemidesse sukelduda ja neid abistada, nad ei viitsi selliste asjadega tegeleda. Kui vajad kedagi, kelle õlal nutta, pole selleks kindlasti Veevalaja. Kui tegid vea, siis oled ise süüdi, Veevalaja sulle kaasa ei tunne.

Neitsi

On aeg, mil Neitsi tõesti usub, et ta on kõige targem inimene toas ja kõik teised pole sugugi nii geniaalsed nagu tema. Neile meeldib oma teadmistega eputada ja nad paistavad külmana, sest keskenduvad pidevalt sellele, mis nende peas toimub. Neil pole kannatlikkust, mis puudutab vigu ja neid asju, mis inimestest inimesed teevad. Nad pole aga meelega külmad kui jää, nad ei pruugi ise sellest teadlikudki olla.

Kaksikud

Kaksikud on ettearvamatud - ühel hetkel on nad soojad ja võtavad su avasüli vastu, teisel hetkel aga külmad, eemaldunud ja ebaviisakad. Kui teed Kaksikule või tema lähedasele haiget, näitavad nad oma halvakspanu kohe. Neid ei huvita su vabandused ja nad lülitavad su oma elust täielikult välja. Muidugi seda seniks, kuni nad jälle sõbralikumas meeleolus on ja vabandama tulevad.

Allikas: YourTango