"Olen Jasmine Vine ja selle nime valisin endale ise, kui minust sai ilus transsooline naine. Esimest korda, kui tundsin, et tahaksin end ära tappa, olin 7-aastane. Mu kodune elu oli vägivalda täis, mu vanemad eelistasid narkootikume toidule ja olin koolis heidik. Ühelgi mu pereliikmel polnud tööd. Nad õpetasid mulle, kuidas valitsuselt viimast välja pigistada ja kuidas varastada."

Jasmine sündis poisina, aga ei tundnud end oma kehas mugavalt. "Kui ma sain 14, hakkasin oma muutumist YouTube'i vahendusel kajastama ja see osutus üsna populaarseks. Sain tagasisidet, et olin teistelgi aidanud julgust ja enesekindlust leida. See aitas mind elus hoida mu kõige tumedamatel hetkedel. Mul on alati olnud suur soov teisi inimesi aidata. Olin kanepist sõltuvuses, mul oli depressioon, ärevushäired, paanikahood ja olin bipolaarne. Kaotasin mõlemad oma vanemad ja olin psühhiaatrihaiglas. Mu ajust sai mu suurim vaenlane. Palju aastaid erinevaid psühholooge, psühhiaatreid, nõustajaid ja tööd iseendaga olen ma jälle ühenduses oma väärtushinnangute ja eesmärkidega."

Jasmine alustas spirituaalset teekonda, et aidata teisi, kel sarnased probleemid: "Olen otsustanud täide viia oma hingelised unistused ja olen pühendunud, et muuta nii paljusid elusid, kui vähegi võimalik. Soovin, et inimesed teaksid, et on võimalus kogeda palju halbu asju, kuid nendest ikkagi enesekindla ja võimsana välja tulla."