Kuidas sulle meeldib reisida? Metsas telkides nagu Kalad? Minna teisele poole maakera nagu Ambur? Või veeta puhkus mõnes luksushotellis nagu Sõnn? Loe ja saa teada, milline on sinu sodiaagimärgi jaoks ideaalne reisisihtkoht!

Jäär
Jäär võib täiesti vabalt käia üksi reisimas. Tal on olemas kõik, mis vaja, et teha tee peal uusi sõpru endale ning imetleda samal ajal maailma, millest ta alati on unistanud.
Tema ideaalne reisi sihtkoht on Peruu või Šotimaa.

Sõnn

Sõnn hindab mugavust. Kui võimalik, reisib ta alati äriklassis ning valib sihtkohtadeks ilusad ja maalilised paigad nagu näituseks taevasinise rannikuga Prantsuse Riviera. Lisaks tahab ta puhkuse ajal nautida ka šampust ning 5-tärni väärilist restorani.

Tema ideaalne sihtkoht on Prantsusmaa Vahemere rannik


Kaksikud

Koos sõpradega reisides meeldib talle külastada vaikseid maakohti, kui suuri linnu. Ta tahab reisimise ajal nautida suurlinna rõõme, peatudes mõnes linnaäärses maakohas.

Tema ideaalne sihtkoht on Pariis või London.

Vähk

Kui võimalik, reisib ta koos perega, sest armastab palju nostalgitseda ning külastada kunagi käidud radu. Ta tahab nautida oma aega kvaliteetselt.

Tema reisib ja matkab hea meelega Eestis.

Lõvi

Lõvile meeldivad suurlinna tuled, ta tahab jalutada õhtuti linnas, teha selfisid, käia baarides ja kohvikutes. Talle meeldib ka olla tähelepanu keskmes. Näha ja olla nähtaval.

Tema ideaalne sihtkoht on New York või Bali.

Neitsi

Neitsil on väga peen ja hea maitse. Ta valib endale kõige parema hotelli ning sihtkohaks paiga, kus saab imetleda ajaloolisi monumente ning kultuurseid kohti. Talle meeldib reisida lähedaste seltsis.

Tema ideaalne sihtkoht on Kreeka või Kambodža.

Kaalud

Tal on kõrge ilumeel. Ta reserveerib laua kõige paremas restoranis ja ostab poodidest kõige originaalsemaid ehteid. Ta valib endale kõige luksuslikuma hotelli.

Tema ideaalseks sihtkohaks on Kreeka saared või Baleaarid.

Skorpion

Tema ei igatse kaugete maade järele. Nädalavahetus heas spaas või Saaremaa tuulikute imetlemine sobib talle suurepäraselt. Puhkuse ajal tahab ta puhata. Võimaluse korral reisib ta üksi. Tal on vaja aega, et lasta oma hingel ja kehal puhata.

Tema ideaalne sihtkoht on Saaremaa.

Ambur

See märk on sodiaagi reisisell. Sageli ei ole tal isegi kindlat sihtkohta välja valitud- tal on vaja ainult seljakotti, passi, fotoaparaati ja marke, et saata postkaarte perele ja sõpradele. Ta on vabameelne ja teeb, mis tahab.

Tema ideaalne sihtkoht on Pürenee mäestik, Nepal või Iirimaa

Kaljukits

Kaljukits reisib äriklassis ja üksi, sest ta vajab kvaliteetset aega puhkamiseks. Ta valib endale kõige parema hotelli, kus tal on olemas kõik mugavused, mida ta vajab.

Kuna Kaljukits töötab palju, saab ta seda endale lubada ja on seda väikest puhkust igati väärt. Tal on kõrged nõudmised ja ta ei lepi odavate kohtadega.

Tema ideaalne sihtkoht on Monaco või Šveits.

Veevalaja

Veevalajale meeldib käia muusikafestivalidel koos sõpradega. Ta valib tavaliselt mõne lihtsama ja odavama hotelli, kus peatuda või reisib oma karavanautos.

Nii kaua, kui ta on ümbritsetud lähedaste ja sõpradega ning loob endale ilusaid mälestusi, on ta õnnelik.

Tema ideaalne sihtkoht on India või Hiiumaa.

Kalad

Kaladele meeldib originaalsus ja boheemlaslik eluviis, sest enamasti on nad kunstnikuhingega. Ta püstitab oma telgi mererannale ja seab end seal sõprade ringis mõnusalt sisse (ta reisib alati sõpradega). Ta tahab nautida ilusaid liivarandu ning metsasalusid, et imetleda päikeseloojangut.

Tema ideaalne sihtkoht on Lahemaa rahuvspark või Pärnu.

Allikas: Kodusedlood.ee