Ta on minimalist

2000. aastal rääkis ta InStyle ajakirjale, et eelistab oma nahahooldusrutiini hoida võimalikult lihtsana. "Kasutan näorätti ja -kreemi." Lisaks toodetevähesusele kulub tal tavapäraseks näohoolduseks vaid kaheksa minutit.

Ta ei karda eksperimenteerida

"Miss eriagent 2" filmis esilinastusel jagas ta saladust: "Ma ei teadnud, et hemorroidide kreemi näole panek on ilutööstuses aktsepteeritav. Nähtavasti aitab pepukreem silmaümbruses leiduvate kortsude vastu. Kes oleks seda arvanud!"

Ta koorib kord nädalas

Sandra Bullock avaldas Vogue'ile, et koorib oma näonahka vähemalt kord nädalas, et poorid valla päästa ja nahka sügavamalt puhastada.

Ta on pühendunud oma fitnessrutiinile

Loomulikult mängib tema hea välimuse juures olulist rolli ka see, et ta on füüsiliselt aktiivne. Bullock rääkis InStyle ajakirjale, et ta harrastab igasuguseid spordialasid: "Ma teen pilatest, poksimist, jõutrenni. Kui olen Austinis, siis jooksen või sõidan rattaga. Kui mul on võimalus iga päev trenni teha, siis ma teen seda."

Ta tantsib stressi ära

"Nädala lõpus tõmban jalga teksapüksid, lasen juuksed lahti ja leian koha, kus lihtsalt tantsida. Isegi siis, kui olen üksi. See on mu teraapia."

Allikas: Woman's Day