1. Mida ma tegelikult sellelt suhtelt tahan?

Kui sa oled täiesti kindel selles, et seks on ainus, mida sa vajad ja ootad, ning sa leiad mehe, kellel on samasugune soov, siis jumala eest — anna tuld. Aga kui sa sisimas loodad, et äkki saab temast siiski sinu prints valgel hobusel, valmistad iseendale suure pettumuse. Ole enda ja oma partneri vastu aus ning tee selgeks, mida sa ootad. Kui tulemus on see, et lähed siiski üksi koju, siis järelikult ongi nii parem.

2. Kas ma olen närvis, vihane, õnnetu, stressis?

Stressiperioodil võib orgasm tunduda väga mõistliku pingete leevendajana — oleme ju meiegi Naistekas kirjutanud mitmeid lugusid sellest, kuidas seks stressi maandab. Paraku — üheöösuhe võib raskel ajal küll hetkelist heaolu pakkuda, kuid pikemas plaanis hoopis rohkem kahju tekitada ning sind veelgi sügavamale kuristikku lükata.

3. Kas see tüüp tundub kahtlane?

Enne kellegagi kaasa minemist peaksid olema kindel, et tüüp on usaldusväärne ja sa ei pea teda pelgama. Kui sul on tema suhtes väiksemgi kahtlus ja ta tundub sulle veidra või ohtlikuna, jäta asi sinnapaika. Vastasel juhul võib su väike seiklus lõppeda hoopis kehvasti.

4. Kas ma kahetsen seda homme?

Kui sa oled varem üheöösuhetes olnud ning pole neid tegelikult üldse nautinud, siis ehk ei olegi see sinu jaoks õige tee. Ja halastusseks kellegagi, keda sa järgmisel hommikul enam nähagi ei taha, ei tee ei sulle ega talle head. Mine temaga kaasa ainult juhul, kui oled täiesti kindel, et sa ei pea oma heaolu pärast muretsema ning sa ei taha hommikul olnut olematuks muuta.