Tundub, et aastakümneid iluikooni staatuses olnud Elizabeth Hurley ei kavatse sellest loobuda veel nii pea. Nimelt postitab ta sageli sotsiaalmeediasse fotosid, näidates oma uskumatult head vormi ja säravat välimust. Paratamatult tekib küsimus kuidas see tal õnnestub?

56- aastase Hurley sõnul on tema hea väljanägemise "saladus" kombineeritud kolmest väikesest asjast. "Leidke rohkem aega trenni teha, sööge täisväärtuslikku toitu ja leidke ka aega tegeleda nende asjadega, mida te tõeliselt naudite," loetleb ta ja soovitab seda ka kõigile teistele.

Siiski on naisel veel mõned nutikad nipid:

1. Vesi on oluline

Elizabeth tunnistab, et alustab igat päeva klaasikese sooja veega. "Kuigi see maitseb üsna vastikult, on see seedimisele väga hea." Lisaks kannab naine endaga alati veepudelit kaasas, sest ta teab, et vedeliku tarbimine on nahale äärmiselt vajalik.

2. Ei töödeldud toidule!

Kõik need, kes soovivad sama head välja näha, peaksid oma menüüst Elizabethi eeskujul välja jätma ka töödeldud toidu ning valima vaid puhta tooraine. "Mulle meeldib looduslik ja lihtne toit," tunnistab naine, kes maakodus kasvatab ka ise kõikvõimalikku head ja paremat. "Ilmselgelt pole see kõigil võimalik, kuid kohaliku põllumajanduse toetamine on väga vajalik."

Elizabethi päevamenüü:

Hommikusöök: pärast hommikust treeningut sööb Elizabeth tavaliselt kausi kreeka jogurtit, banaani ja lisab sinna veidi mett

Lõunasöök: lihtne köögiviljasupp

Õhtusöök: grillkana ja hulgaliselt köögivilju

allikas: womenshealthmag.com

Jaga
Kommentaarid