Tavalistel meestel on raske hakkama saada naisega, kes teab, mida ta oma elult tahab, kellel on kindlad eesmärgid, mille poole ta igapäevaselt püüdleb ja kes ei lase end ühelgi viisil alandada. Aga miks on meestel selliste naistega raske hakkama saada?

  1. Ta ei vajagi enda kõrvale meest. Suure egoga mees, kes tunneb, et naisel on teda vaja, et üldse elus edasi liikuda, seda ei mõista ja see muudab ta ebakindlaks.
  2. Ta ei vaja, et mees tema eest võitleks. Ta teab oma kohta siin elus ja saab iseenda eest seismisega suurepäraselt hakkama.
  3. Ta teab, mida ta tahab ja ta teab, kuidas seda saada. Jääb ära klassikaline “ma ei tea, ma ei suuda otsustada…”
  4. Ta eeldab, et suhtes on olemas ausus ja haavatavus ja kui need omadused puuduvad, ei kavatse ta sellise suhte peale oma aega raisata.
  5. Ta näeb kohe oma kaaslase valedest läbi ja kui talle on juba kord valetatud, siis üldiselt ta teist võimalust sellele inimesele ei anna.
  6. Ta eeldab, et kaaslane pühenduks talle ja teaks täpselt, mida ta suhtest ootab.
  7. Ta ei karda näitamast, kes ta selline on. Tundub hirmutav? Ausus ongi osade inimeste jaoks liig.
  8. Tugev naine armastab sind tingimusteta ja osade meeste jaoks on see liig mis liig, ehk nad hakkavad kartma ja põgenevad. Nad ei oska samaga vastata.
  9. Ta ei jää sind igavesti ootama. Kui sa mõne jama kokku keerad, on suur tõenäosus, et sellest sai tugevale naisele küllalt ja ta teab, et ta on paremat väärt. Ta ei leia, et ta peaks mitmeid kordi andestama, kui inimene oma vigadest tegelikult ei õpi.

Allikas: Awarenessact

Jaga
Kommentaarid