"Ei saagi aru, mis trots või kius minu mehele sisse on läinud, aga sel suvel on härra otsustanud, et pesemas käib tema vaid hommikuti, sest tema sõnade kohaselt ei ole mõtet õhtul käia, kui nagunii hakkad öösel higistama. Aga ta on ju terve päev juba higistanud!

Mina isiklikult tahaks hästilõhnava mehega öösel vallatleda, mitte sellisega, kes terve päev on tööd rüganud ja siis ei suvatse isegi jalgu pesta, kui minu käte vahele poeb. Õigemini, mis käte vahele pugemisest siin üldse juttu saab olla, mina olen pahaselt seina poole keeratud, kui tema keskmisest ebameeldivama aroomiga voodisse prantsatab.

Olen püüdnud talle seletada, et minu jaoks on see päris rõve ja ma tõesti soovin, et meie ühise hüvangu nimel, ehk et seksielu taastuks, hakkaks ta jälle oma hügieeni eest paremat hoolt kandma, kuid räägi nagu seinaga. Ma arvan, et nüüd juba suurest trotslikkusest ei muuda ta oma harjumusi kuni sügiseni...

Tahakski teada, mida sellises kummalises olukorras peale hakata. Tegu on muidu alati olnud mõistliku inimesega, tahaks leida lahendust, enne kui härra diivanile kupatan."

Naisteka lugejad, millist nõu oskaksite te sellele naisele anda? Rääkige kommentaariumis kaasa!