Vali õiged jalanõud

Et su jalad näeksid välja pikemad ja keha saledam, kanna nahavärvi jalanõusid. Kui sul on jalas püksid või sukad, vali sama tooni kingad.

Viska välja riided, mis on sulle liiga suured

Jäta liiga suured ja liiga väikesed riided ostmata, kuna need toovad su vead hoopis esile ja lisavad välimusele paar kilo.

Hoia selg alati sirgena

Hea rüht paneb iga naise imeliselt välja nägema. Sellepärast ongi küürus olemine halb harjumus, sest see mitte ainult ei pane sind lühema ja laiemana välja nägema, vaid põhjustab ka terviseprobleeme.

Õpi lihtsaid kontuurimistehnikaid

Kontuurimistehnika kasutamine jumestuses annab su näole kitsama välimuse ja võib isegi suurt lõuga peita. On lihtsalt tarvis õppida, kuidas kasutada heledaid ja tumedaid toone korrektselt. Põhiline reegel on, et tumedamaks tuleb teha kõik, mida tahad peita ja heledamaks see, mida soovid esile tuua.

Vali õige materjal

Ära osta riideid, mis on liiga paksust materjalist või liiga liibuvad. Väldi joonelisi ja mummulisi mustreid. Et peita ükskõik mis viga, vali riie, mis on siledast ja venivast materjalist.

Vali õiged aksessuaarid

Kitsad sallid ja turtleneck’id võivad su üleüldise välimuse üle koormata. Sall jäta lõdvalt lahti, ja V-kujuga või ümarad kaelused on parim valik. Pikad kaelakeed ja pisikesed rippuvad kõrvarõngad muudavad kaela visuaalselt pikemaks.

Ära riietu üle

Vahepeal üritavad naised vigu peita, kattes end silmatorkava rõivastusega. Tulemusena annab see hoopis soovitule vastupidise efekti ja tõmbab tähelepanu. Näiteks kui sulle ei meeldi, kuidas su puusad välja näevad, siis kanna pükse ilma suurte taskute ja mustriteta.

Ära unusta soengut

Liiga volüümikad ja sassis juuksed lükkavad su välimuse tasakaalust välja, kuid lühikesed või keskmise pikkusega juuksed aitavad näole kuju anda ja muudavad kaela saledamaks. Samuti on soovitatav olla mitte liiga “loov” oma soengutega. Pikad ja sirged juuksed ei sobi alati suurematele naistele.

Kasuta vormivat pesu

Vormiv pesu aitab sul kõhnemana välja näha kõikides riietes. See mitte ei aita ainult peita lisakilosid, vaid ka tselluliiti või ebaühtlusi kõhupiirkonnas.

Allikas: Brightside

Jaga
Kommentaarid