Sa analüüsid liiga palju

Partner tähendab palju rohkemat kui inimest, kelle seksorganid sobivad sinu omadega hästi kokku ning targad inimesed teavad seda liiga hästi. Nad analüüsivad sageli oma kohtinguid liiga palju. Nad loodavad, et romantika ka tulevikus alles jääks ning nende kinnisideeks on õige inimese leidmine.

Sa tead, et on olla parem üksi kui vale partneriga

Selles pole midagi halba. Intelligentsed inimesed tahavad nii väga leida perfektset partnerit, et nad on valmis olema täiesti üksi kuni nad selle õige leiavad.

Sa tead, et suhted võivad lõppeda

Ka see pole halb. Sa lihtsalt tead karmi tõde, et mõnikord lihtsalt asjad ei lähe nii nagu sa soovid ning inimesed lähevad lahku. Kuid selle tulemusena võib sul olla raskusi, kui asjad liiga kiiresti lähevad ning tihti ei soovi sa pühenduda. Kindlasti saab õige partner sellest aru.

Sa oled aukartustäratav

Targad inimesed pole hirmutavad ainult rumalatele, vaid natuke võivad hirmu tunda ka teised intelligentsed inimesed. Inimesed võivad su lähedal tunda ennast ebamugavalt, sest sa saad imeliselt hakkama eluvaldkondadega, millest neil pole õrna aimugi.

Sa oskad end kaitsta

Mida targemad inimesed on, seda rohkem on nad teadlikud ohtudest igas situatsioonis ning selle hulka kuulub ka kohtamas käimine. Nad on tihti liigagi hoolsad ning ehitavad seinu, et end kaitsta.

Allikas: YourTango