Kõik ta neli kaaslast on väga hoolivad ja voodis head olnud ning nende peenis on samuti normaalse suurusega olnud, kuid siiski on naine pidanud orgasmi iga kord teesklema. Ta teab, et see pole lahendus ja tegi asjad arvatavasti isegi hullemaks. Nüüd on ta leidnud endale 31-aastase kaaslase, kes tahab väga seda probleemi lahendada.

Naine kurdab, kuidas ta esimene poiss, kellele ta süütuse kaotas, oli küll armas, kuid kogu asi oli nii lühike, et ta ei jõudnud isegi oma särki seljast võtta. Nad proovisid paljusid erinevaid poose, kuid miski ei suutnud naist isegi orgasmi ligilähedale viia.

Ka järgmiste paarilistega proovis naine kõiki erinevaid asju, ning tundis mõnu umbes 10 sekundit, aga mitte miski ei viinud teda siiski orgasmini. Ta väidab, et teeb kõik nagu peaks: proovib erinevaid meetodeid ning on isegi oma kaaslastega pornot vaadanud ja vibraatorisse investeerinud.

Mida ütleb ekspert?

Kõlab nagu teeks naine tõesti kõik õigesti, kuid ta unustab ühe tähtsa asja. Ta ei maini kuskil, et keskenduks kliitorile. See on aga üks naiste põhilisteks mõnupunktiks. Paljud mehed ja naised armastavad vahekorda, sest see loob intiimsuse tunde, kuid naiste jaoks tuleb enamus mõnust kliitorist, mis asub vagiinast väljas.

„Proovi näiteks kasutada vibraatorit just selle koha peal, mitte seespool,“ soovitab ekspert. „Kui sa kord aru saad, mis sind end hästi tundma paneb, saad ka oma poiss-sõbrale seda näidata. Pigem ole orgasmi teesklemise asemel aus, et saaksite koos oma seksuaalelu parandada.“

Allikas: The Sun