Samas uuringus tunnistas iga neljas naine, et ei ole oma sugueluga rahul. See selgitab, miks nii suhtes kui ka vallalised naised agaralt poelettidelt vaheldust otsivad. Mehed nii agarad ei ole. Iga kaheksa naise kohta on vaid üks mees, kes on piisavalt avatud meelega, et vürtsitada oma magamistuba mõne vallatu seksleluga. Aga naised ootavad, et neid mehi oleks rohkem.

Kui mitut sekslelu on naudinguteks vaja?

Dailystar.co.uk avaldas uuringu tulemused, mis šokeerisid konservatiivseid lugejaid. Kui erootikatoodetele on juba sõrm antud, siis ostetakse endale kõige sagedamini 3 sekslelu. Ent populaarsuselt järgmine arv on juba 11–15 erinevat erootikatoodet. Kes kord juba maitse suhu saab, jääb kõrgelt hindama vaheldust, mida üks võimas vibraator või peenise suurendaja magamistuppa toob. Kõige maiamad nautlejad on vanuses 45–54 aastat ning just selles vanuses naised ja mehed omavad kõige tõenäolisemalt mõnda sekslelu.

Küpses eas teatakse juba, mida tahetakse ja kuidas rutiini murda. Selles vanuses on ulakamatel kodus 5 või natuke enam sekslelu. Kas seda on palju või vähe, sõltub sellest, kui mitu sekslelu sinul endal on? 80 protsenti sekslelude omanikest kinnitavad, et nende suguelu on tänu seksleludele oluliselt põnevam ja rahuldust pakkuvam. Kes meist ei armastaks vaheldust?

Milliseid sekslelusid ja kellele ostetakse kõige rohkem?

Veidi üle pooltel kordadel ostetakse sekslelu iseendale üksinda nautimiseks ja ostjateks on naised. See ütleb nii mõndagi naiste rahulolu kohta oma kallima etteastete osas. Sekslelud võimendavad naudinguid, ent nende kasutamist häbenetakse.

Vaid 27 protsenti nautlejatest on astunud sammu edasi ja täiendanud oma magamistoa menüüd mõne seksleluga, mida saab koos kallimaga kasutada. Väikene osa ehk 1,4 protsenti nautlejatest on ostnud äpiga juhitava sekslelu, et distantsilt oma kallimat hullutada.

Naiste seas on kõige populaarsemad jänkuvibraatorid, mis stimuleerivad samal ajal nii G-punkti kui ka kliitorit. Peaaegu sama populaarsed on realistliku välimusega vibraatorid, mis stimuleerivad ainult G-punkti. Meeste seas on populaarsuselt esimesel kohal peeniserõngad. Seda ilmselt sellepärast, et peeniserõngastel on tõestatud toime erektsiooni pikendamisel ja ejakulatsiooni edasilükkamisel.

Peeniserõngaid ostavad nii mehed kui ka naised. Lõppude lõpuks kasutatakse rõngast koos ja ei ole vaja häbeneda, kui naine selle mehele peale paneb. Meeste lemmikud on veel masturbaatorid ja anaaltapid. Anaaltappe ostetakse eelkõige oma naise jaoks. Anaaltapp on suurepärane vahesamm ja sissejuhatus anaalseksile oma mehega. Hinnanguliselt 25 protsenti sekslelusid ostetaksegi kingituseks oma kallimale. Kas sina oled juba oma kallimale üllatuse teinud?

Kui palju vallatusi on sahtlis varuks eestlastel, on teadmata. See arv on pandeemia ajal kindlasti kasvanud ja kasvab veelgi. Vibraatorid, ulakas pesu, peeniserõngad ja orgasmikreemid vürtsitavad magamistuba ning sinu kallim hindab seda! Leia endale ja oma kallimale uued lemmikud Musta Pantri e-poest!

Saadame Sinu tellimuse diskreetselt pakituna ja ilma viideteta paki sisule!

Vallatuid naudinguid!
Must Panter

Jaga
Kommentaarid