Möödunud aastal said supermodell Gigi Hadid ning Endine One Directioni liige Zayn Malik ja USA modell Gigi Hadid sai pisitütre vanemateks.

Täna, kümme kuud hiljem avaldab supermodell ajakirjale Harpers Bazaar, kuidas ta uue elukorraldusega toime tuli ning end rasedusjärgse depressiooni küüsist päästis. Nõuanne, mida naine jagab, on kohane igale noorele emale. Vaja pole selleks muud kui kaht märkmikku ning pastakat.

Nimelt pidas värske ema Gigi kaht päevikut, millest üks oli heade emotsioonide üles märkimiseks ning teine selline, kuhu sai kirjutada kõik mured ja rasked tunded. "Seal on näiteks märkmed nende päevade kohta, kus tundisin, et ma pole hea ema või emana piisav. Tahtsin lihtsalt olla oma aus ja need üles märkida," sõnab naine, kes ei välista, et ühel päeval kingib ta need märkmikud ka oma tütrele.

Gigi on ka varem tunnistanud, et armastab oma ideid ja mõtteid üles kirjutada ning päeviku pidamine pole talle võõras. Nimelt meeldib naisele ka joonistada ning mitmed leheküljed tema päevaraamatus on illustreeritud.

allikas: Harpers Bazaar