Ilma ainsagi üllatuseta saab kõige suurema armastuse oma ellu Neitsi. Nimelt on armastuse planeet Veenus Neitsi märgis juba alates 21. juulist saadik ning teeb vaikselt plaane, kuidas muuta selle sodiaagimärgi elu võimalikult põnevaks.

Lisaks Veenusele jõudis ka Marss Neitsi märki. Ja seetõttu on Neitsil palju lihtsam otsustada ja tegutseda. 10-11. august peaksid tema ellu tooma uue inimese, kes võib muuta kogu tema senist elu.

Aga Neitsid ei ole ainukesed, kes sellisest planeetide seisust kasu lõikavad. Ka Kaalud saavad oma osa suurest romantikast ja kirgede möllust. Ning tegemist ei ole mitte ainult vallalistega, vaid ka nendega, kes juba suhtes on. Nendel avaneb võimalus muuta oma suhet paremaks ning lähedasemaks. Kõik viimasel ajal tekkinud probleemid hakkavad kaduma. Praegu on kõige õigem aeg paluda oma kallima kätt või teha muid ühiseid tulevikuplaane. Kui sa oled otsustanud midagi olulist oma kallimalt paluda, siis tee seda 16. augusti ja 10. septembri vahel.

Ja viimane tähemärk, kes sellest eriti heast perioodist kasu saab, on Lõvi. Ka Lõvi ellu on saabumas suur armastus trummipõrina saatel. Ainult mitte augusti esimesel poolel. Kõik muutub imeliseks alles peale 15. augustit.

Allikas: Kodused Lood

Jaga
Kommentaarid