Ent kumbki variant ei kõla ideaalsena, sest liiga tihe juuste pesemine ja kuivšampooni kasutamine pole hea. Mida siis teha? Õnneks on olemas lihtsad, ent see-eest ilusad soengud, mis päästavad su ebamugavast olukorrast.

Punutud hobusesaba

Kui tavaline hobusesaba jääb igavaks, saab sellele kerget vürtsi lisada punutise näol. Selle lihtsa, kuid ääretult maitseka soengu jaoks läheb vaja kõigest kaht patsikummi ja vajadusel ka pisut kannatust, et punutis välja tuleks. Kui soovid soengusse rohkem volüümi lisada, võite ka näiteks Clip-In pikendusi kasutada.

Mullidega hobusesaba

Mullist hobusesaba on moodne versioon klassikalisest hobusesabast. Selleks on vaja ohtralt silikoonist peenikesi patsikumme. Mulliefekti saamiseks tõmmatakse iga kummi vahel olevad juuksed õrnalt välja.

Kosmose krunnid

Kosmose krunnid on suurepärane valik, kui lähed muusikafestivalile või vaatad sõpradega Star Warsi. Õnneks pole kosmose krunnide tegemine eriline raketiteadus - selleks läheb kõigest vaja kaht patsikummi ja krunnidesse juuste sättimist. Võime garanteerida, et su soeng püüab kõikide pilke!

Krunn

Tead seda krunni, mida sa teed kodus peegli ees ilma igasuguse pingutuseta? Jah, seesamune krunn kogub populaarsust elegantse soenguna, mille tegemine võtab aega vähem kui paar minutit. Selleks läheb vaja ainult patsikummi ja kuldseid kõrvarõngaid ning šikk välimus on tagatud!

Minipunutised

Lihtne, kuid ääretult armas soeng on ideaalne valik neile, kes pole kinniste juuste fänn, kuid tahavad siiski pisut vürtsi lisada enda frisuurile. Veendu, et seitel oleks täpselt keskel, võta kaks eesmist juuksesalku ning punu mõnuga!

Vaata, kuidas soenguid täpsemalt teha allolevast videost!