Ilmselt ei mõtle me riisi valmistades, et võiks riisi keeduvee kõrvale panna ja hoida alles. Peaaegu keegi ei tea, et riisivesi sisaldab rohkelt vajalikke mineraale ja vitamiine, mis aitavad ravida ja leevendada mitmeid nahaprobleeme (päikesepõletus, nahaärritus, ekseem, akne). Lisaks sellele on riisivesi kasulik ka juustele, muudab juuksed tervemaks ning ilusamaks.

Riisivesi on looduslik toode. See sisaldab rohkelt tärklist, mis annab juustele sära ja muudab nad tugevamaks. Riisivesi on täis vajalikke vitamiine, mineraale ning antioksüdante, mis võimaldavad teha juustele ja peanahale täieliku noorenduskuuri.

Riisivett võib kasutada loodusliku palsamina peale šampooniga pesemist või siis lisada loputusvee hulka. Sa võid teha riisiveega maski juustele kord nädalas, see annab su juustele ilusa läike. Hoia riisivee maski peas pool tundi ja loputa seejärel. Su juuksed on peale seda palju pehmemad, säravamad ja siledamad.

Riisivesi on kasulik ka peanahale. Selle jaoks määri riisivett otse peanahale ning lase seista 30 minutit kuni tund. Riisivesi paneb juukseid kiiremini kasvama ja aitab kõõma vastu.

Allikas: Kodused Lood

Jaga
Kommentaarid