JÄÄR

Täielik töönarkomaan, kes on töösaavutuste pärast nõus rikkuma inimsuhteid ja põletama sildu. Karjäär on esikohal!

SÕNN

Vihkab muutusi, keeldub ise muutumast ja eelistab terve elu tiksuda mugavustsoonis. Aga niimoodi ei saa iialgi toimuda areng.

KAKSIKUD

Nii massiivset ego ikka annab otsida... Sa ei saa olla igas loos peategelane ja sa ei saa nõuda teistelt, et sa oleksid nende jaoks maailma naba.

VÄHK

Ei, sa ei ole liiga emotsionaalne. Sinu kõige kehvem omadus on viha lähed kiiresti põlema ja rahuned väga aeglaselt maha.

LÕVI

Lõvi huvitab liiga palju teiste inimeste arvamus temast ja seetõttu on teda üpris lihtne lükata-tõmmata. Jää endale kindlaks ja ära lase endale pähe istuda.

NEITSI

Kuule, preili või noormees Ideaalne! Mitte miski siin elus ei ole perfektne ega saagi olema, seega oleks ehk aeg sellest mõttest üle saada.

KAALUD

Sa ei ole üldse nii müstiline ega põnev nagu sa ise enda kohta arvad. Sulle meeldib viia inimesi viimse piirini, et nad sinust huvituksid, kuid siis tõmbud sa eemale. Niimoodi teistega ei käituta.

SKORPION

Kui palju jõuab üks tähemärk draamatseda ja tühjast tüli üles tõmmata! Skorpion jõuab, ja oi kuidas veel...

AMBUR

Sa ei pea ennast ja oma valikuid nii metsikult kaitsma. Lase vabaks! Naudi elu ja ära tõesta end pidevalt kõikidele.

KALJUKITS

Aitab juba tunnete varjamisest, Kaljukits! Kui sind miski häirib, siis räägi välja. Jah, sa oled oluline. Jah, inimesi huvitab päriselt, kuidas sa ennast tunned.

VEEVALAJA

Sa võid ju tark olla, aga sa ei pea nii üleolevalt käituma. Ei ole hea käituda nagu kõige targem inimene ruumis, tagasihoidlikkus on siiski voorus.

KALAD

Sa oled nõudlik ja vinguv ning ühel hetkel hakkab see inimesi väsitama. Võta end kokku, sa oled suuteline palju enamaks, kui hetkel arvatagi oskad.

Allikas: Style Caster