Te olete paika pannud ajakava, mil näete teineteist
Mõlemad partnerid peaksid olema samal lainel seoses sellega, kui palju tahaksid teineteist näha. See on arusaadav, et elutempo on vahel kiire või mõni asi tuleb ette, aga kui on arusaamad väga erinevad, siis ei ole võimalik luua ühist rütmi, mis võimaldaks partneriga ööpäevaringselt olla.

Realistlikud suhtlusootused
Osa täiskasvanuks saamisest tähendab seda, et te ei ole enda partneriga pidevalt telefoni külge liimitud. Sa ei saa korraga töötada täiskoha peal, eksamit sooritada ning samal ajal vastata koheselt enda partneri sõnumitele. Tervislik suhtlemine toob kaasa edukad suhted.

Mõlemad partnerid saavad funktsioneerida individuaalselt
Olla äärmiselt sõltuv enda partnerist ei ole normaalne. On tore, kui meil on aeg-ajalt tugi olemas, aga kui see on igapäevane võitlus, et ilma nendeta midagi ära teha, siis see on puhas punane lipp.

Teie kahe vahel on suur usaldus
Suhe ei ole tervislik ega kesta ka kaua, kui kahtled enda partneris. Peate omavahel looma usalduse – ilma selleta pole suhtel mõtet.

Tunned, et saad partneriga olla aus
Ausus on iga eduka suhte – isegi mitte ilmtingimata romantiliste – üks olulisemaid omadusi. Sa pead suutma rääkida ausalt kõigest, mida tunned. Isegi kui see võib muuta olukorra ebamugavaks. Kui midagi häirib, siis räägi!

Suhe toimib siis, kui on olemas tugev emotsionaalne side ja tõeline pühendumus aidata partneril tunda end turvaliselt.

Allikas: Your Tango