Õpetuse järgi tuleb paks kiht kliitorile määrida. Määrisin kohe korralikult. Ja ei midagi ... Hakkasin juba uut kihti panema, ent siis see juhtus. Särisev, erutav tunne kliitoril. Nagu midagi pulseeriks püksikutes. Kogu kliitor paisus nagu seksi ajal ja oi seda tundlikkust. Kui vedel vibraator on juba peale pandud, siis enam tagasiteed ei ole. Püksikud lähevad ise märjaks.

Viskusin voodile ja jäin ootama, et mis nüüd edasi. Orgasmini vedel vibraator üksinda vist ei vii. Võtsin oma „kindla peale mineku“ sekslelu välja. Kliitorit imev Nemo viib mind tavaliselt 5–10 minutiga orgasmini. Kasutan Nemo neljast imemise tugevusest viimast, ent mitte sel korral. Kliitor on nii mõnusalt ülitundlik. Alustan igaks juhuks kõige väiksema stimulatsiooni tugevusega. 30 sekundit hiljem on minu peas karje: „Kas päriselt nii ongi?“ Tavalise 10 minuti asemel on 30 sekundiga kliitori mõnunärvid laeni stimuleeritud ja pean oma silmad selleks orgasmilainetuseks lahti tegema.

Vedel vibraator on pöörane. See teeb kliitori uskumatult tundlikuks. Kõditavad sensatsioonid sööstavad üle kogu kliitori ja häbememokkade. Püksikud lähevad iseenesest märjaks nagu teismelisena ulakaid mõtteid mõeldes. Kui vedel vibraator juba peal, siis enam tagasiteed pole. Mõelda vaid, kui võimas oleks vedelat vibraatorit koos partneriga proovida?

Vürtsita oma magamistuba millegi uuega ja vii oma orgasmid järgmisele tasemele. Vedel vibraator on mehe salarelv naise hullutamiseks ja teeb pool tööd tema eest ära.

Saadame sinu tellimuse Mustast Pantrist diskreetselt pakituna ja ilma viideteta sisule või saatjale.

Vallatuid naudinguid!

Jaga
Kommentaarid