“Mind on terve elu saatnud müüt, et lühikestel meestel (no sellistel, kes on stiilis 165-175 cm pikad) on ka äärmiselt pisikesed peenised. Seda olid mulle kinnitanud kõik sõbrannad, kelle peamine soovitus peale ebaõnnestunud kohtinguid või üheöösuhteid oli: ära iialgi maga lühikese mehega! Tema võmp, kui seda üldse saab niimoodi nimetada, on naeruväärne, imepisike, olematu.

Mõnda aega tagasi hakkasin suhtlema ühe äärmiselt vahva mehikesega, kellega klappis vaimsel tasandil kõik. Temaga voodisse minekut ma aga pelgasin, sest jah… Tegu on lühikese mehega. Kui ma lõpuks olin nõus talle võimaluse andma, pidin üllatusest lausa pikali kukkuma. Kui ta püksid ära võttis, siis seda ma küll ei oodanud. Nii suurele peenisele ei olnud mina veel varem oma elus otsa vaadanud! Vau! Ja mida kõike ta veel sellega teha oskas…

Seega, naised, kes te olete siiani veel eksiarvamusel, et lühikestel meestel on pisikesed peenised, mina võin nüüd käsi südamel kinnitada, et kõigil siiski mitte. Andke ka lühematele meestele võimalus, mina isiklikult olen jube rahul!”