Mis mõjub eemaletõukavalt pikemas suhtes?

  • Liigne armukadedus: "Kus sa olid? Kellega sa koos käisid? Ta meeldib sulle, on ju nii, see uus sekretär?" Alguses võib see olla isegi meeldiv, et teine armukade on, aga pikapeale muutub see kurnavaks. Sa ei ole ju politsei ülekuulamisel oma kodus, et sa pead kõikidest oma tegudest aru andma. Tasapisi hakkab see ärritama. Varem või hiljem üks teist murdub.
  • Soov iga hinna eest teist muuta: alguses soovitas tal sul juuksevärvi muuta, siis soengut, siis rohkem end meikida, siis kanda kõrgemaid kontsi, siis lühemat seelikut. Järgmisena hakkas ta soovitama, milliste sõpradega sa võiksid läbi käia ja milliste huvialadega tegelema. Ja sinul on raske ennast ära tunda... Kes sinust saanud on?
  • Sa ei hoolitse enda eest: seda juhtub sageli, kui inimesed on liiga kaua koos elanud, siis jätavad nad enda eest hoolitsemise unarusse. Mis siis, et oled päev otsa dressides, juuksed sassis peas, et sa raseerid kaenlaaluseid tema ees, vastad ühesilbiliselt ja te mõlemad olete 15 kilo juurde võtnud. Rutiin on teie suhtes juba sees ja tapnud armastuse. Kurb. Väga kurb.
  • Segamini kodu: must ja kasimata tualettruum, läppunud õhk tubades, hallitus kraani ümber, karvad kraanikausis, must voodipesu, mida pole eelmisest suvest vahetatud, konisid täis tuhatoos... Selleks, et kodu oleks puhas ja korras, ei pea olema puhtusefriik. Armastusest üksi ei piisa, kui keskkond teie ümber piltlikult öeldes mädaneb.
  • Eemaletõukavad harjumused: loomulikult, igal inimesel on oma maitse ja me ei hakka kellegi eluviisi hukka mõistma. Aga mõned detailid mõjuvad eemaletõukavalt. Nagu näiteks maika väel jalutamine, auklikud aluspüksid, lõikamata varbaküüned, higilõhn, mis ajab iiveldama; karvad seal, kus sa poleks osanud oodatagi; mustade sokkidega voodis olemine...

Allikas: Kodused Lood