"Drew's News" on näitlejanna Drew Barrymore'i ja tema kaassaatejuh Ross Mathewsi populaarne telesõu. Viimases saates istus kuulsa kollase laua taha ka teine armastatud näitlejanna Cameron Diaz, kellega arutati viimase aja kuumemaid afääre.

Kõige muu hulgas avaldas Diaz ka ühe praktilise nõuande. Nimelt soovitas naine kohtingul end ette kujutada mõne mõjuvõimsa suurettevõtte juhina ning kohtingut ennast soovitas ta ette kujutada kui tööle värbamist. "Sa oled inimene, kes võtab vastu raskeid otsuseid ja teeb seda kiiresti. Kõik, kes sinu kriteeriumitele ei vasta, peavad lahkuma," avaldas Diaz nutika põhimõtte.

Ehk teisisõnu aitab selline otsekohene suhtumine välja sõeluda need, kes võiksid olla sobivad kandidaadid, ning need, kes otsivad midagi muud. "See aitab aru saada, kas teil on sarnased väärtused ja mõttemaailm, või soovib üks üheöösuhet, samal ajal kui teine otsib hingesugulast," seletas Diaz.

See aitab mõlema aega ja energiat kokku hoida ning asuda otse asja kallale!

Mathews tõi selle peale näite oma sõbrast, kes esimesel kohtumisel ei pelga küsida kaaslaselt, kas too tahab lapsi või ei. Diaz kiitis sellise otsekohesuse koheselt heaks ning lisas, et just see ongi oluline. "Just, see näitab hästi ära, kas on mõtet edasi suhelda või ei. Nii saadaksegi aru, kas ollakse samas kohas, ja kui ei olda, siis ka see on okei," rääkis Diaz ja lisas, et just selles kohtingute mõte ongi.

Mathews lisas selle peale, et kui selgub, et ühiseid soove ei ole, siis ei tohiks peljata ka edasi liikuda. "Jah, kui teine inimene sinu väärtusi ei toeta, on parem tal minna lasta," lisas Diaz.

allikas: redmagazine.com