Siin on ikoonilise näitlejatari ilunipid, mida tasub meist igaühel teada!

1. Vaseliin meigialuskreemiks?

Jah, sa lugesid õigesti! Tuleb välja, et Marilyni läbikumava ja särava jume saladus oli üsnagi ootamatu- vaseliini kasutamine meigialuskreemina. Kuigi pikas perspektiivis muudab see ilmselt näonaha üsna probleemseks, siis korra elus võiks seda ju proovida? Eriti siis kui meigialuskreemi parajasti käepärast pole.

Sära andmiseks võib vaseliiniga tupsutada ka kulmuluud ja põsesarnu!

2. Viietoonilised huuled

Taaskord võtab kulmu kergitama, kuid just seda nippi kasutas Monroe, et oma peenikesi huuli suuremaks maalida. Kuidas see siis käis? Huule väliskontuuri tegemiseks valis ta kõige tumedama tooni, sissepoole liikudes läksid toonid järjest heledamaks ning huule keskele lisas ta veidi kreemjat särapuudrit. Kõige lõpuks lisas huultele lopsakust huuleläige.

3. Nina kontuurimine...

Jah, omamoodi oli juba tol ajal kontuurimine populaarne. Nimelt maalis Monore alati oma nina veidi peenemaks, kasutades selleks ei midagi muud kui põsepuna.

4. Loomulikud kunstripsmed

Nii nagu naised täna ja aastakümneid tagasi, eelistas ka Monroe lopsakat, sügavat ja salapärast pilku, mille loomisel olid asendamatud abilised kunstripsmed. Kuid tulemus pidi saama siiski võimalikult loomulik. Selleks, et seda saavutada lõigati kunstripsmed pooleks ning kleebiti need vaid silma välisnurkadesse.

5. Tilk õli silmalaugudele

Ka see tundub nipp, mille peale ise ei tuleks! Nimelt tilgutas Monroe viimistletud silmameigile veel ka tilgakese õli, et see eriliselt särama lüüa!

Kas julgeksid järele proovida?

allikas: Allwomanstalk.com