Intrigeeriv, eks? Allpool saad näpunäiteid, kuidas kõige mugavamalt põrandale kolida!

Vali sobiv koht

See kõlab ilmselgelt, kuid see, kas põrand on vaipkattega, plaaditud või hoopis puust, mõjutab oluliselt naudingutele keskendumist.

Vaipkattega kaetud ala on ilmselt mugavaim, et põrandal seksida, kuna see pakub polsterdust põlvedele, seljale ja tuharatele. Kui teil pole vaipa, on joogamatt või vannimatt korralikud alternatiivid. Plaaditud põrandal vallatlemise eeliseks on see, et see lisab kogu asjale väikese temperatuurimängu.

Padjad on suureks abimeheks

Kui sa ei tunne end seksi ajal mugavalt, siis sa ei suuda seda ka täielikult nautida, mistõttu on padjad parimad sõbrad ka põrandaseksi ajal. Need võivad aidata sinu keha toetada. Näiteks aitab padja peal lamamine mehel kergemini siseneda. Samuti võtavad need survet maha ka sellistelt kehaosadelt nagu selg, põlved ja kael.

Kasutage õiget libestist

Kui maaligi vallatleda, tuleks kasutada veepõhist libestit, mis ei tekita vabale plekke ega muuda põrandaplaate ohtlikult libedaks.

Ebamugavust ei anna häbeneda!

Kui olete paarilisega põrandal, ole julge ja ütle, kui tunned ebamugavalt. Näiteks kui põlved tungivad läbi vaiba ja muutuvad valusaks või kui selg hakkab kangeks jääma. Lõppude lõpuks on keeruline seksi või haripunkti jõudmist täielikult nautida, kui valutavad liigesed või muljutud sabaluud teid häirivad.

Muutke põrandaseks hubaseks

Karusnahast vaibal lõkke ees seksimine on klassika. Kui aga midagi sellist teil kodus pole, siis võib põrandal askeldamise mugavaks ja hubasemaks muuta ka tekk.

Allikas: Shape