Porgandi-peedimahl
Peet ja porgand on täis erinevaid vitamiine ja toitaineid, nagu C-vitamiin, A-vitamiin, tsink, foolhape, raud, kiudained ja mangaan. See jook aitab sul hoida soolestikku puhtana ning sel on ohtralt antioksüdante ja põletikuvastaseid omadusi, mis aitavad võidelda stressist põhjustatud põletikuga. See punane jook võib aidata saavutada terve ja särava naha, vähendades tumedaid silmaaluseid, ennetades kortsude ja akne teket ning ravides kuiva nahka.

Koostisosad:
Pool peeti
Neli porgandit
Väike ingver
Pool tassi vett
Pool sidrunit

Kuidas valmistada?
Haki porgand ja peet tükkideks ning pane need blenderisse. Lisa sellele ingver ja sidrunimahl ning lisa segades järk-järgult vett. Soovi korral lisa musta pipart. Maitsvat porgandi-peedimahla joo kindlasti hommikul.

Spinatimahl
Spinati regulaarne tarbimine muudab sinu naha säravaks. Samuti kaitseb nahka, võideldes niimoodi põletiku ja ebaühtlase nahatooni vastu. Spinati tarbimine niisutab ka nahka, vähendades niimoodi tumedaid laike.

Koostisosad:
2 tassi hakitud spinatit
1 tükeldatud õun
Pool sidrunit
Kolmveerand tassi vett
Pipar

Kuidas valmistada?
Lisa blenderisse pestud spinat koos hakitud õunaga. Pigista sisse pool sidrunit ja sega, lisades järk-järgult vett. Lisa veidi pipart ja naudi seda mahla varahommikul, et saada terve ja särav nahk.

Õunamahl
A-, B-vitamiini, C- ja kaaliumi allikas õun aitab vabaneda liigsest rasust. Selles puuviljas sisalduvad antioksüdandid aitavad naharakke noorendada ja annavad nahale ilusa sära.

Koostisosad:
4 õuna
Pool sidrunit
Pool ingverit
1 tass vett
1 näputäis soola

Kuidas valmistada?
Pese õunad hoolikalt ja koori need ära. Seejärel lõika viiludeks ning lisa koos sidrunimahla ja ingveriga blenderisse. Blenderda segu ning lisa järk-järgult vett. Vala mahl klaasi ning lisa veidi soola. Naudi mõnusat õunamahla hommikuti ja üsna varsti märkad, kuidas nahk on hakanud rohkem särama.

Allikas: Onlymyhealth