"Mulle väga meeldib temaga koos toidupoes käia," ütles Lawrence. "Ma ei tea, miks, aga see pakub mulle suurt rõõmu. Ma arvan, et võib-olla sellepärast, et see on peaaegu nagu abielu metafoor. Meil on see nimekiri. Need on asjad, mida me vajame. Me teeme koostööd ja teeme selle ühiselt ära.”

Lawrence paljastas ka humoorika seiga paari osturetkedelt. Nimelt ostab ta peaaegu alati ühe kokandusajakirja, mille osas abikaasa talle alati ütleb, et naine ei kasuta seda nagunii. Kuigi näitlejanna lubab seda teha, siis seni seda veel juhtunud pole.

Oma rasedusest pole Lawrence avalikkuses eriti rääkinud. Nüüd ta ka põhjendas seda. “Iga rakk mu kehas tahab kogu ülejäänud elu, nii palju kui ma saan, oma lapse privaatsust kaitsta. Ma ei taha, et keegi tunneks end tema olemasolusse teretulnuna. Ja ma tunnen, et see algab lihtsalt sellest, et ma oma last töö sellesse ossa ei kaasa.”

Ta ütles naljaga pooleks, et kui keegi tuleks talle väljas einestamise ajal ligi ja hakkaks beebi kohta uurima, siis ta vastaks: “Jumal hoidku, ma ei saa sellest rääkida. Kao minust eemale, igavene psühhopaat!”

Allikas: Vanity Fair