Proovige esialgu väiksemaid asju

Kui muretsed, et anaalseks on valus, tasuks alustada pisut väiksematest asjadest kui mehe peenis. Näiteks kasutada sõrmi või mõnd mänguasja. "Kui tunned, et täitsa meeldiv on, saab peenise sisse lükata," selgitab litsentseeritud abielu- ja pereterapeut Shawntres Parks.

Kasuta libestit!

Asjade mugavamaks muutmiseks pea meeles, et määrdeaine (ja palju) on sinu parim sõber. Aanus ei ole isemääruv, seega vajab see veidi lisaabi, et kogemus oleks sujuvam. Parks soovitab kasutada veepõhiseid määrdeid, kuna kõik õlipõhised ained lõhuvad kondoomi (kui kasutate seda partneriga).

Rääkige omavahel

Rääkige kindlasti oma partneriga sellest, kuidas sa end tunned. Kui miski ei tundu õige: lõpetage kohe! Hiljem rääkige omavahel uuesti, et mida ta sellest kogemusest arvas, mis tunde see temas tekitas ja mida ta võiks järgmisel korral teisiti teha.

Puhtus on võti

Parks ütleb, et kui plaanite anaalseksilt vaginaalsele seksile üle minna, tuleks end väga põhjalikult puhastada. "Kui lähete anaalseksilt vaginaalseksile üle, suureneb suguhaiguste oht, kuna fekaalibakterid kanduvad tuppe."

Ja tehke puhtaks mitte ainult enda keha

Pärast anaalseksi tuleks kondoom kohe ära visata! Mitte mingil juhul ei tohiks seda sama kondoomi kasutada vaginaalseksi puhul. Samuti kui on võimalus, et lina sai pisut kokku fekaalsete bakteritega, tasuks see otsejoones pessu panna.

Allikas: Women’s Health