Suhtespetsialist postitas oma TikToki kontole video, milles annab teada, et kõiki fustreerivaid olukordi, mis suhtes ette tulevad, ei saa võtta ka punaste lippudena ehk ohumärkidena.
Näiteks toob ta välja, et erinevad kiindumisstiilid on need, mida valesti mõistetakse.

Kiindumisstiilid on: turvaline kiindumus, ärev kiindumus, ebaturvaline kiindumus ja kartlik kiindumus.

Kiindumusstiilid liigitavad selle, kuidas me emotsionaalselt reageerime teistele inimestele ja oma vajadustele.

Näiteks selgitab Janette, et nende jaoks, kellel on ärev kiindumusstiil, ei pruugi igavus olla tingitud mitte sellest, et suhe ei toimi, vaid sellest, et nad on harjunud kaootilise ja ettearvamatu keskkonnaga. "Kui olete tõusude ja mõõnadega harjunud, hakkate kaoses mugavust looma," selgitab nõustaja.

"Ja kaost aetakse sageli segi kirega, nii et enne kui hakkate arvama, et suhe on igav, küsige endalt: kas see ikka on igav? Või on see hoopis normaalne?" Nõustaja tõi näitena välja ka selle, et kui keegi on suhte alguses väga intensiivne ja soovib palju lähedust ja intiimsust, siis on seegi normaalne. Lihtsalt tema vajadused on sellised. "Oluline on aga see, et ta mõistaks, et sinul läheb veidi rohkem aega. Seega on sinu kiindumus pigem ärev."

Paljud Janette jälgijad kiitsiid naise vaatenurga heaks. "Ma kartsin, et mu uus suhe ei ole õige, sest ma ei tundnud "liblikaid". Lõpuks mõistsin, et see tunne oli tingitud ärevusest."

allikas: The Sun