SKORPION

Skorpion on kõikidest kaheteistkümnest sodiaagimärgist kõige kõrgema libiidoga, aga see ei tähenda kohe kindlasti, et ta ükskõik kellega linade vahele sukelduks. Tal on väga kõrged standardid, aga kui sa suudad neile vastata ja aktsepteerida tema nõudlikku olekut, siis voodielu osas oled sa seitsmendas taevas — tegu on tõelise seksijumalusega.

JÄÄR

Vahet pole, mees või naine, mõlemad mõtlevad väga tihti seksi peale, tunduvalt rohkem kui teised sodiaagimärgid. Nende jaoks on pidev seks peaaegu sama loomulik nagu hingamine — ilma selleta lihtsalt ei saa. Aga kui oled suutnud Jäära kuidagi solvata, ootab sind tõenäoliselt ees mitmenädalane seksipõud. Ta võib ju seksi nautida, aga kangekaelsus on samuti tema jaoks domineerivaks omaduseks…

SÕNN

Sõnn jumaldab pikka ja sensuaalset vahekorda ning tema jaoks võrdleb ideaalne õhtu kõigepealt pika ja kuuma kaisutamisega, mis sujuvalt ja hellalt läheb üle (rajuks) seksiks. Võta Sõnn endale kaissu ja muud erutavad sündmused ei jää kindlasti juhtumata. Ole kannatlik, hell ja erutav.

Allikas: PopSugar