Hea suhtlemisoskus on väga oluline isiklikuks arenguks ja ühiskondlikus elus, sellepärast polegi midagi üllatavat selles, et nii paljud inimesed katsuvad oma suhtlemisviisi parandada.

Kui sinagi soovid parandada oma suhtlemist ja läbikäimist teiste inimestega, siis tuleb kõigepealt selgeks teha, milline on sinu suhtlemisviis.

Milline on sinu suhtlemisviis? Vaata pilti SIIT ja pane tähele, mida sa esimesena näed.

Mehe jalad

Kui sa nägid esimesena pildil mehe jalgu, siis oled sa inimene, kes eelistab suhelda otse. Sa oled inimene, kes on võimeline väljendama ja jagama üsna kergesti oma mõtteid ja tundeid teistega. See on väga hea. See on hea asi, sest see aitab sul väärtustada oma vaatenurka ja see võimaldab sul ka oma projektides edasi jõuda.

Ent mõnikord ei suuda sa aru saada teiste inimeste tunnetest ja emotsioonidest. Ja selle külje pealt on sul vaja end parandada. Sa pead näitama välja rohkem tundlikkust teistega suheldes, et sa ei teeks neile oma sõnadega haiget ega rikuks sellega teie suhteid.

Naise jalad

Kui sa esimesena nägid naise jalgu, siis oled sa tõenäoliselt selline inimene, kellele meeldib mõelda enne kui öelda.

Sa vajad aega, et oma tundeid ja mõtteid mõista ja otsid õiget hetke, kohta ja sõnu selleks, et oma tundeid väljendada.

Ent, kui selle protsessi ajal võib tulla sisse suhtlemispaus, näiteks siis, kui sa korrastad oma mõtteid ja tundeid, et neid väljendama hakata, võib sinu vestluskaaslane juba olla teinud omad järeldused ja tõlkinud sinu vaikimist valesti.

allikas: Kodused Lood