Kuigi hertsoginna näol on tegemist kuningliku perekonna liikmega, on naise moevalikud olnud alati kahe üsna lihtsad. Nimelt kannab Kate meeleldi ka kiirmoebrändide valikut, olles ära teeninud lausa kiirmoe kuninganna tiitli.

Eile, Londonis Foundlingu muuseumit külastades, kandis Kate moodsat hallikasinist mantlit, šikki polo ning kõrvas rippusid hertsoginnal minimalistliku disainiga kõrvarõngad. Kuigi võiks arvata, et tegemist on hinnaliste disainerehetega, siis tegelikkus on teine- kõrvarõngad maksavad vaid 2.52 eurot ning neid leiab ehtebrändi Accessorize valikust, mida näed SIIT.

Kas tegemist on Kate- mõjutusega või on kõrvarõngad juba varem olnud nii populaarsed, ei oska öelda, kuid kodulehel on need siiski juba läbi müüdud.

Kate on ka varem silma paistnud rõivastega, mis on pärit kiirmoebrändidelt. Näiteks kandis hertsoginna Londoni Ülikooli kolledžit külastades must-valget Zara kleiti, mille hind oli poes pea 90 inglise naela. Hiljem, allahindluse käigus langes kuulsa kleidi hind lausa 16 inglise naelani.

allikas: Cosmopolitan.com