Üks naine jagas oma kogemust, kus tema abikaasa oli nende kohtumise hetkel oma endisest naisest juba kolm aastat lahus olnud. Endine abielupaar sai aga oma kahe ühise tütre nimel väga hästi läbi.

Naine selgitas, et on mehega abielus olnud juba aasta ning tunneb, et on hingesugulased ja mees teab temast kõike ja armastab teda meeletult. Mees läks oma eksist lahku, sest naine pettis teda ja ka tema eksnaine on uuesti abielus. Kuid oma lugu jagav naine ütleb, et tema kõhklused algasid, kui abikaasa eksnaine teatas, et on oma mehest lahku läinud ja puistas eksmehele oma südant.

Kuna nad olid siiski nii-öelda vanad head sõbrad, siis ta ei jäänud sellele pikalt mõtlema, kui mees kiirustas oma eksnaist lohutama. Kuid mees tol ööl enam koju ei jõudnudki.

Naine lisas, et mees ütles järgmisel päeval koju tulles, et oli seal diivanil magama jäänud ning ta jäi juttu uskuma. Peale seda hakkas mees aina rohkem eksnaise pool käima, mis ei äratanud aga nii palju kahtlust, sest paar jagas siiski oma laste hooldusõigust.

Ühel hetkel hakkas ta seal aga ka öid veetma, kuid naine oli tõeliselt löödud alles hetkel, kui mees teatas, et läheb koos eksnaise ja tütardega puhkusele ning ei kutsunud teda kaasa.

Naine ütleb, et ta ei tahtnud armukadedalt käituda, mistõttu lasi tal ilma küsimusi esitamata puhkusele minna. Puhkusel olles ei helistanud abikaasa talle aga kordagi. Naise sõbrannad hakkasid tal juba soovitama halvimaks valmistuda ja mees teataski tagasi tulles, et soovib oma endisele suhtele uue võimaluse anda.

Naine lisab, et oli täiesti murtud ja nüüd, kuus kuud hiljem toibub ta endiselt juhtunust. Tal on küll nende tütarde üle hea meel, kuid tunneb end väga üksikuna ning igatseb oma meest taga. See on tema jaoks üks suur õudusunenägu.

Allikas: The Sun