36-aastane Theresa Rose tunnistab, et oli abielus pidevalt õnnetu, aga ei saanud aru, millest tema õnnetu olek tuleneb kuni hetkeni, mil oma abikaasa ja teise naisega kolmekat proovis. Voodis teise naisega olles mõistis ta, kui emotsionaalselt pealiskaudne tema suhe oma abikaasaga oli, sest naisega olles tundis ta kohe sidet.

Naine otsustas, et peab mehest lahutama ja juba paar nädalat hiljem hakkas ta kohtuma teise naisega, kellega tundis uskumatult suurt intiimsust nii füüsiliselt kui ka emotsionaalselt. Kogu tema abielu vältel oli ta emotsionaalselt nii üksildane olnud, naisega olemine tõi selguse, miks ta nii õnnetu oli olnud.

Rose'i abikaasa oli lahutuse soovist ja selle põhjusest kuuldes väga kuri ning paljastas, et naise tema katoliiklastest vanematele, sõpradele ja kiriku kogukonnale. Väga suur osa tema lähedastest ei suhtunud uudisesse hästi ning naine vajus väga sügavasse musta auku.

Naine sõnab, et tema päästjaks oli aga tema naissoost kallim, kellega ta on tänaseks koos olnud üle aasta, kasvatades koos Rose'i kahte poega. Ta lisab, et ei ole sellest alates oma vanematega suhelnud, peab end nüüd ka ateistiks ja õhkab, et tunneb end viimaks vabana.

Allikas: Daily Mail