Keele kasutamine seksis jõudis varjust aktsepteeritava tegevuseni pärast esimest maailmasõda, nii umbes 1923. aastal. Suur stress tõukas inimesed seksuaalselt uusi asju proovima ja toona oli selleks meie armastatud French kiss. Tänapäeval on ilma keeleta suudlus lihtsalt platooniline musu. Selles pole kirge ega tulevärki. COVID-19 pandeemia on ilmselgelt ajanud kõigil närvid krussi ja seksuaalses eksperimenteerimises on taas tekkinud maalihe ning vimkaga seksuaalsetest aktsioonidest on saamas normaalsus. Ajalugu kordub taas ja seda ikka ja jälle meie rõõmuks.

Sina, kes sa oled juba oma piire kombanud ja ostnud endale vibraatori või suisa anaaltapi, oled pigem vaniljemaitseline kui särtsakas tšillipipar. Stress on libiidole nagu mürk sääsele. Raske on tunda oma ürgset seksuaalset kutset ja vere vemmeldust kallima läheduses, kui emotsionaalne lipp on maas. Uudsuse moment suudab meid kõiki elevile ajada ja oi kuidas on Facebooki ja Instagrami koroona-story'de vahele mingisugustki vaheldust vaja.

Mehed on uute asjade proovimises alati eesrindlikumad olnud. Tänu neile on meil French kiss täiesti tavaline ja normaalne tegevus. Nüüd on mehed uuel piiride murdmise ringil ja tabusid normaalsuseks muutmas. Seksuaalselt oleme me ühiskonnana võtnud suuna metsikusse džunglisse. Kindlasti on seal väga tore.

Uued tuuled seksimaailmas

Praegu on tabu kõik, mis jääb ühe mehe ja naise vahelisest seksist kaugemale. Tabu tunned ära selle järgi, kui mõtled, kas julgeksid sellest oma sugulastele või sõpradele rääkida, ilma et viltused pilgud sind saadaksid. Praegustest tabudest on saamas uus normaalsus. Meie Eesti uuringufirmad keskenduvad sellistele teemadele nagu mitu inimest sinu leibkonnas elavad ja palju nad teenivad. Seksikad teemad ei ole veel huviorbiiti jõudnud. Ameeriklased on meist eesrindlikumad ja sealsed trendid jõuavad alati meieni. Uuringute järgi on iga kolmas ameeriklane pandeemia ajal mingit tüüpi vimkaga seksiniši oma magamistoa menüüsse lisanud. Mis meil siis nüüd menüüs on?

25% meestest on käpad valgeks teinud rollimängus

Klassikaline arusaam rollimängust on naine koolitüdruku kostüümis oma meest hullutamas. See on alustamiseks hea koht. Koolitüdruk ei ole aga ainus tegelane, kes võib magamistuppa tulla. Miks mitte detektiiv, poemüüja vahukoorega, cowboy ...

21% hakkasid harrastama anaalmõnusid kas saaja või andja rollis

Keegi pole sellest midagi kuulnud, et anaalseks võib mõnus olla. Sellest oleme ainult lugenud. Enamasti on anaallelude kaasamine seksis pigem naistele suunatud. Nüüd on mehed teinud tutvust ka eesnäärme stimulatsiooniga. Eestis oli mitmed kümned aastad tagasi sanatooriumites selline stressi leevendav protseduur hinnakirjas olemas ja vanemad mehed meenutavad seda soojalt. Nüüd on nooremad enda jaoks selle avastanud tänu eesnäärmevibraatoritele. Milleks endale kõiki võimalikke tervislikke naudinguid keelata?

20% meestest on dirty talk’i ehk ulaka sõnakasutuse magamistuppa toonud

Esimene kord vürtsikaid sõnu kasutada ja neid kuulda on üpriski kohmetu. Üks kireleegi üleval hoidmise võtmeid on pidev flirtimine oma kallimaga ka väljaspool voodit. See on eriti oluline naiste jaoks. Dirty talk täidab selle eesmärgi ära. „Appi kui suured sinu tissid täna tunduvad” ei ole hea alustuskoht. Alustage siivutute tähelepanekute tegemisest ilma nilbusteta ja vaikselt saab aja jooksul vinti peale keerata.

17% pommitavad oma kallimad sexting’uga ehk kribavad kallimale seksikaid sõnumeid ja saadavad pilte Messengeri, Whats Appi ja kuhu kõik veel. Elukogenum osa meie ühiskonnast kasutab kallimaga suhtlemiseks helistamise funktsiooni. Nooremate jaoks on kirjutamine palju mugavam suhtluskanal. Sexting on üks ääretult erutav suhtlusvorm.

13% meestest ostsid kallimale paaridele mõeldud sekslelu

75% vagiina omanikest ei piisa orgasmi saamiseks lihtsalt klassikalisest seksist. Kliitori stimulatsiooni teevad oma naisele regulaarselt ainult vähesed mehed. Uued trendid on keelekat pakkuvad vibraatorid ja mehed on neid usinalt ostnud.

12% armusid vuajerismi ehk teiste seksi pealt piilumisse

See peab toimuma kokkuleppeliselt ja organiseeritult. Naabrite akna taga piilumine viib lihtsalt arreteerimiseni.

Meeste menüüsse lisandus veel seksleludega masturbeerimine. Ainult oma käe kasutamine iga päev aastaid järjest on nagu ilma singita võileiva söömine. Edetabelisse lisandusid veel BDSM, kolmekas ja grupiseks.

Raske on ette kujutada, et krigliku seksi ajal kumbki partner oma keelt suust välja ei ajaks. 100 aastat tagasi just nii oligi. Tasa ja targu on meie seksuaalsed piirid avardanud ning tänu koroonale on toimumas uus läbimurre. Selle eest oleme me tänulikud.

Üks mis kindel, järgmine põlvkond peab meid seksuaalseteks dinosaurusteks ja on meist vabameelsuse poolest pika puuga ees.

Kui vanilje sina oled? On aeg midagi uut proovida ja seksuaalse vabadusliikumisega ühineda.

Vallatuid naudinguid!


Jaga
Kommentaarid